top of page

I resan mot Culinary World Cup 2022 och Culinary Olympics behöver de båda landslagen, Juniorkocklandslaget och Kocklandslaget, starka partners för att göra lagens insatser kända för svenska folket.

Helost_liggande.jpg
q7xu0rgu9quhpjhzdoym%20(1)_edited.jpg

VÄSTERBOTTENSOST

HUVUDSPONSOR

Vi är oerhört stolta över samarbetet med Svenska Kocklandslagen och ser stora möjligheter att lyfta fram den unika smaken med Västerbottensost® för en bredare publik, både nationellt och internationellt"

3E0A9037.jpg

HUVUDSPONSOR

ELECTROLUX

PROFESSIONAL

Svenska Kocklandslaget tränar i Framtidens kök. Electrolux Professional har utrustningen som löser dina tuffaste utmaningar, oavsett vilken typ av restaurangkök du driver.

KPF_Kocklandslaget_Banner_1577x770px_V3_

UNILEVER

FOOD SOLUTIONS

HUVUDSPONSOR

Unilever Food Solutions hjälper kockar att spara tid utan att tumma på smaken. Besök gärna vår hemsida för tips, råd och recept!

röbetor_och_fetaost.jpg

MARTIN

& SERVERA

HUVUDSPONSOR

För Martin & Servera som den största leverantören av råvaror, dryck och non food till restaurangmarknaden i Sverige är det sedan länge självklart att stötta Svenska Kocklandslaget. 

Ludwig_Havskräfta_4x5_web_edited.jpg

MELLERUDS
PILSNER

HUVUDSPONSOR

Var ska Sveriges mest matglada pilsner vara om inte tillsammans med världens mest framgångsrika kocklandslag! Vi brinner för det svenska mathantverket och vill vara en aktiv part i att stötta och utveckla svensk gastronomi. Därför ser vi det som både en utmaning och en ynnest att få vara en del i Svenska Kocklandslagets satsning på att försvara sina guldmedaljer i Culinary World Cup 2022 och Culinary Olympics 2024.

PARTNERS

OFFICIELLA PARTNERS & LEVERANTÖRER

bottom of page