top of page

Unilever Food Solutions fortsätter som huvudpartner till Kocklandslagen


Den 15 februari 2021 Unilever Food Solutions och de Svenska Kocklandslagen fortsätter sitt samarbete för de närmaste fyra åren. Unilever Food Solutions är den andra av totalt 6 st signerade samarbeten med De svenska Kocklandslagen. Unilever Food Solutions har en egen serie intervjuer med kockar som heter Gott Snack med Danne och Rya. Intervjuer har redan gjorts med nya coachen Marie Skogström och General Manager Jens Ericsson och den första sänds den 3 mars.


I resan mot Culinary World Cup 2022 och Culinary Olympics behöver de båda landslagen, Juniorkocklandslaget och Kocklandslaget, starka partners för att göra lagens insatser kända för svenska folket.

- Vårt samarbete har utvecklats under flera år och står nu starkt inför nästa tävlingsperiod. Våra kockar ska ytterst vara inspiration för alla kockar ute i landet och vi når ut i köken med hjälp av Unilever Food Solutions starka varumärken och kommunikation, säger Jens Ericsson, General Manager för de svenska Kocklandslagen.

Samarbetet kommer precis som förra perioden innebära olika aktiviteter tillsammans, bland annat intervjuer med kockar, recept, upplagningar, deltagande på mässor med mera.

- Det är med glädje vi återigen går in som huvudpartner till Svenska Kocklandslagen de nästkommande 4 åren. Tillsammans med Sveriges vassaste kockar kan vi fortsätta lyfta kärlek till matlagning, hållbarhet och matsvinn. Vi vill fortsätta skapa nya recept och inspiration tillsammans med Svenska Kocklandslaget, säger Linda Lundgren, marknadschef för Unilever Food Solutions.

Just nu pågår rekrytering av de båda lagen som ska presenteras den 25 mars vid en presskonferens.

För mer information, kontakta: Linda Lundgren


Jens Ericsson, de svenska Kocklandslagen

Telefon: 0702-54 25 66

PR-ansvarig: lisa.lonner@prat.se


www.kocklandslaget.se


Text om Unilever Food Solution


De svenska Kocklandslagen

Det svenska Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget tillsammans utgör de två landslag som är Sveriges nationella lag för att tävla i Culinary World Cup 2022 samt Culinary Olympics 2024. Jens Ericsson är General Manager för båda lagen. Marie Skogström är coach för svenska Kocklandslaget och coacher för svenska Juniorkocklandslaget är Sebastian Pettersson och Anders Karlsson. Hela lagen med 8-10 medlemmar presenteras den 25 mars 2021. Sveriges landslag har under två decennium presterat på högsta kulinariska nivå och är världens främsta landslag under denna tidsperiod. Senast i Culinary Olympics i Stuttgart 2020 tog svenska Juniorkocklandslaget Guld och svenska Kocklandslaget Silver. Sveriges Kökschefers Service AB driver landslagen och ägs av Svenska Kockars Förening.Comments


bottom of page