top of page

Martin & Servera-gruppen fortsätter som huvudpartner till Svenska Kocklandslagen

Martin & Servera är sedan många år stolt partner till Svenska Kocklandslaget och sedan 2021 även till Svenska Juniorkocklandslaget. Nu är det klart att det goda samarbetet med lagen förlängs till 2024 vilket innebär att ett dedikerat team från Grönsakshallen Sorunda, Kötthallen Sorunda, Galatea och Martin & Servera Restauranghandel kommer fortsätta leverera rätt råvaror till lagen.


- Samarbetet med Martin & Servera är otroligt viktigt för vår satsning mot OS 2024. Deras engagemang, kunskap och nätverk av Sveriges bästa producenter och råvaror gör Martin & Servera till en viktig pusselbit i utvecklingen av svensk gastronomi. Vi är stolta över samarbetet och kan lägga fokus på att laga världens bästa tävlingsmat, säger Jens Ericsson, General Manager för Svenska Kocklandslagen.


Martin & Servera-gruppen har varit huvudpartner åt Svenska Kocklandslaget i många år och 2021 utvecklades samarbetet till att även inkludera Juniorkocklandslaget. De har ett stort engagemang för att utveckla den svenska måltidsbranschen och att medverka i branschprojekt som stödjer utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är en naturlig del av verksamheten.


- Samarbetet med Kocklandslagen är något vi verkligen värdesätter. Därför är vi riktigt glada att fortsätta som huvudpartner. Samarbetet ger oss goda relationer till många av de kockar som kommer att driva gastronomins utveckling framåt. Våra starka kommunikationskanaler bidrar också till att göra kockarna mer synliga under hela resan fram till OS och det är positivt för dem, och för oss, säger Kristina Ossmark, kommunikationsdirektör, Martin & Servera-gruppen.


Martin & Servera kommer att bidra med råvaror till båda lagen och tillsammans med kockarna samarbeta kring olika aktiviteter som kundevents, produktutveckling och receptframtagning.


Foto: Per Erik Berglund

Comments


bottom of page